Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

To τελευταίο αντίο των stars στην Elizabeth Taylor

Συγκλονισμένοι με τον θάνατο της Elizabeth Taylor δηλώνουν οι stars της διεθνούς showbiz με σχετικές τους δηλώσεις ή αναρτήσεις τους το twitter. ''Το τέλος μιας εποχής'' σημειώνει εύστοχα η ............


Barbra Streisand, ενώ η Liza Minelli κάνει λόγο για μια ''αληθινή star''...

''Λυπάμαι τόσο που αυτός ο υπέροχος μύθος έφυγε από τη ζωή. Τη θαύμαζα και τη σεβόμουν τόσο για τις ερμηνείες της, όσο και για την εκπληκτική και εμπνευσμένη δράση της κατά του AIDS'' δήλωσε η Madonna.

''Δεν ήταν μόνο η ομορφιά της και η λάμψη της. Ήταν και η φιλανθρωπική της δράση.'' πρόσθεσε η Barbra Streisand.

''Δεν ξέρω τι ήταν πιο εντυπωσιακό σε αυτή... Ο μαγνητισμός της σαν star ή σαν φίλη...'' αναρωτήθηκε η Shirley MacLaine. ''To ταλέντο της ως φίλη ήταν ασυναγώνιστο. Θα μου λείπει μέχρι το τέλος της ζωής μου και παραπέρα...'' πρόσθεσε.

''Ήταν πάντα, πάντα εκεί για μένα...'' εξήγησε συγκινημένη η Liza Minelli.

''O μύθος της θα ζει πάντα μέσα από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που η ζωή της θα είναι μεγαλύτερη χάρη στο έργο της που εμπνεύστηκε και συνεχίζει...'' δήλωσαν ο Bill και η Hillary Clinton.

''Ας αναπαυθεί... Σε ευχαριστούμε για το ταλέντο σου, τη συγκέντρωση χρημάτων για το AIDS και τη λάμψη σου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια Κυρία'' έγραψε στο twitter της η Nia Vardalos.

''Elizabeth θα συνεχίσεις και μετά θάνατον να λάμπεις όπως ένα “καθαρό” άσπρο διαμάντι'' επεσήμανε η Kylie Minogue και ο George Michael δεν παρέλειψε να θυμηθεί τα μάτια της... ''Ήταν το μόνο άτομο που είχα γνωρίσει με βιολετί μάτια. Είμαι περήφανος που τη γνώρισα έστω λίγο.''

H κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο τις επόμενες μέρες.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: