Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Euroleague:Ίδιος στόχος, διαφορετικοί λόγοι

Το ροζ φύλλο αγώνα θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στις δεύτερες αναμετρήσεις των προημιτελικών της Euroleague. Η αρχή γίνεται στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός .............



υποδέχεται την Σιένα (21:45) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα δυο νικών και θα εξασφαλίσει στην χειρότερη περίπτωση την επιστροφή της σειράς και πάλι επί ελληνικού εδάφους, αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρουν να σπάσουν την έδρα των Ιταλών σε ένα από τα δυο επόμενα ματς.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να ξεχάσουν την εύκολη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση και θέλει από τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί και πάλι σοβαρός και πανέτοιμος. Ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Κέσελ και Τεόντοσιτς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν υπολογίζει στον Μάρκο Γιάριτς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στη Βαρκελώνη, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει ότι δεν κατάφερε στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα, την περασμένη Τρίτη (22:15 Novasports 4). Οι «πράσινοι» τονίζουν πως δεν έχουν επηρεαστεί από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν την αναμέτρηση από τους Καταλανούς και είναι έτοιμοι να κάνουν το break, ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Final-4. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως και ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, σε περίπτωση που κερδίσει τη Μπαρτσελόνα στη δεύτερη αναμέτρηση, στις δυο αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ.
novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: