Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αντ. Σαμαράς: Η Ευρώπη οφείλει να δει τη σημασία της Ελλάδας στην περιοχή

«Η Ευρώπη οφείλει να δει, με όσα δραματικά συμβαίνουν γύρω μας, το πόσο απαραίτητη είναι η Ελλάδα για την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ..........


, Αντώνης Σαμαράς, αν και όπως επισήμανε, η χώρα μας δεν έχει αξιοποιήσει αυτό το ρόλο όσο θα έπρεπε.
Στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Ε.Κ., Γέρζι Μπούζεκ, ο κ. Σαμαράς ζήτησε τη στήριξη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κυρίως όσον αφορά στα διαρθρωτικά ταμεία, την Κοινή Αγροτική Πολιτική και για τα μεγάλα διευρωπαϊκά έργα υποδομής.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που συνεχίζει τις επαφές του στις Βρυξέλλες εν όψει της συνεδρίασης του ΕΚΛ, υπογράμμισε την κρισιμότητα του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Το Ευρωκοινοβούλιο ανέφερε, έχει πια ισχυρή παρέμβαση για τα θέματα της οικονομικής κρίσης, όπως είναι το πράσινο φως που πρέπει να δώσει στις αποφάσεις των Ηγετών για την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης.
Για το λόγο αυτό πρόσθεσε, επιβάλλεται η συνεχής και στενή επαφή με το Σώμα. «Είναι πολλές οι μάχες που πρέπει να δώσουμε εδώ. Μάχες που για το καλό του Ελληνικού λαού οφείλουμε να κερδίσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: